Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Allerprill Neusspray Fysio Zeewater Steriel

100 ml

Dagelijkse hygiene van de neusholte

€ 9,45
morgen geleverd

Beschrijving

Allerprill® spray is een diep irrigerende en natuurlijk penetrerende neusspray. De neusspray op basis van Zweeds Gullmarsfjorden zeewater geeft een dynamische en zeer snelle totale reiniging van de neusholte. Door de hypertoniciteit van de oplossing en de daaraan gekoppelde snelle en sterke werking kan de neusholte licht geprikkeld worden. Door deze werking wordt de nasale vochtbalans zeer snel hersteld alsook de juiste zuurtegraad binnenin de neusholte.

Ingrediënten

  • Gefilterd en Steriel Natuurlijk Zeewater.
  • Rijk aan minerale zouten en marine oligo-elementen.
  • Hypertone concentratie.

Eigenschappen

Allerprill ® is een unieke hypertone oplossing met een krachtig ontzwellende werking ter hoogte van het neusslijmvlies en met snel herstel van de nasale respiratie. Dankzij de osmotische werking van de hypertone zeewateroplossing wordt het overtollig vocht aan het neusslijmvlies onttrokken en afgevoerd.

Allerprill ® houdt de muceuze membranen vochtig en beschermt tegen het uitdrogen van het neusslijmvlies.

Gebruik

Allerprill ® kan veilig gebruikt worden bij kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen.

Controleer of de spuitdop goed vastzit op de houder. U kan dan dankzij een unieke technologie onder om het even welke hoek steeds gelijkmatig en uniform vernevelen in elke neusholte. Voor verneveling druk zachtjes 1 tot 2 seconden, wacht even en snuit daarna de neus. Pas dit steeds toe in beide neusgaten. Dit dient twee of driemaal per dag te gebeuren of volgens advies.

Voor verneveling druk zachtjes 1 tot 2 seconden, wacht even en snuit daarna de neus. Pas dit steeds toe in beide neusgaten. Dit dient twee of driemaal per dag te gebeuren.

Indicatie

Wordt aanbevolen voor het snel secretoir afvoeren van pollen en allergenen bij allergie.

Allerprill ® wordt tevens aanbevolen bij langdurige vrijstelling aan droge lucht en bij veelvuldige vliegtuigverplaatsingen.